vlagDE

Bereikbaarheid

Lermoos ligt op ongeveer 700 kilometer afstand van Maastricht en is ook in de winter goed bereikbaar omdat men geen pas hoeft over te steken.

per auto

Meestal is de snelste route die via Mannheim, Heilbron, Crailsheim en Ulm (alternatief is via Frankfurt, Würzburg). Bij drukte/files op de snelwegen in Zuid-Duitsland kan Lermoos heel goed vanaf Augsburg of Landsberg via Garmisch-Partenkirchen bereikt worden.

Als je per auto vanuit Reutte Lermoos binnenrijdt, kom je aan het einde van Unterdorf op een Y-splitsing. Hier sla je linksaf, richting Garmisch/Ehrwald/Golf. Na ongeveer een halve kilometer ligt links de MPreis. 50 Meter verder, net over het bruggetje over de Lussbach en na een zebrapad sla je linksaf. Je houdt enigszins rechts aan en komt na 100 meter weer aan een Y-splisting, waar je linksaf over het volgende bruggetje gaat. Het appartement ligt dan recht voor je, maar je moet even de weg met een lus volgen: Christoph Dohrnweg 5.

Als je per auto via Garmisch-Partenkirchen Lermoos binnenrijdt is het de eerste weg na het bord “Lermoos” rechtsaf. Je houdt enigszins rechts aan en komt na 100 meter aan een Y-splisting, waar je linksaf over het volgende bruggetje gaat. Het appartement ligt dan recht voor je, maar je moet even de weg met een lus volgen: Christoph Dohrnweg 5.

per trein

Ook per trein is Lermoos prima bereikbaar. Het stationnetje van Lermoos ligt een kilometer van het appartement vandaan. Hier is ook de halteplaats van de Regio-Bahn, die wandelaars en fietsers helpt grotere afstanden te overbruggen.

 

 


Grotere kaart weergeven